Inschrijfformulier Masterclass

JA - ik wil Luis Suarez graag in levende lijve ontmoeten. Ik wil graag ontdekken hoe ik en mijn organisatie efficiënter kunnen werken dankzij minder e-mail. 

  • Uw contactgegevens

  • * Alle velden zijn verplicht.
    NB: De Masterclasses met Luis Suarez duren circa 2 uur, zijn Engelstalig en interactief van karakter. Luis zal een inleiding verzorgen, voorbeelden geven en vervolgens met u in discussie gaan. U haalt het meeste uit deze bijzondere sessie als u bereid bent om ook uw eigen werksituatie te willen voorleggen aan Luis en met hem te willen ontdekken welke mogelijkheden u in uw specifieke bedrijfssituatie heeft.     De Masterclasses zijn kostenloos maar hebben een beperkte capaciteit. U wordt persoonlijk gecontacteerd door IBM om uw deelname te kunnen bevestigen en om een evenwichtige groepssamenstelling te garanderen. Ook bevestigen wij u de exacte datum en tijdstip. 
    Door dit formulier in te zenden, stem ik ermee in dat IBM mijn gegevens mag verwerken op een manier die hierboven wordt aangegeven en die wordt beschreven in het Privacy statement van IBM.